Karijera

Karijere u agenciji za nekretnine Fresh Estate

Postanite dio našeg tima

Vidiš sebe u poslu sa nekretninama? Imaš znanje stranih jezika i želju za napretkom? Fresh Estate drži vrata otvorena upravo za takve kandidate. Nudimo vam sjajno radno iskustvo i veseo tim uz koji ćete napredovati profesionalno. Ukoliko trenutno nema slobodnih mjesta, slobodno nam pošaljite CV i motivaciono pismo.

Slobodne pozicije

Trenutno nema slobodnih pozicija. Molimo provjerite stranicu kasnije.

Riječ osnivača

...

Luka Ivanović

Jedna od naših najvećih vrlina je prije svega naš tim i njihova posvećenost. Pored visokog profesionalizma i iskustva, naš tim sa svojom strašću i napornim radom vodi naš biznis u sve boljem pravcu.

Od samo 2 radnika do danas mnogobrojnih talentovanih kolega i koleginica, napravili smo sjajan temelj, ali i više za nove generacije i ambiciozne ljude Crne Gore. Naša kultura se bazira na izgradnji čvrstih veza sa ozbiljnim klijentima i perspektivnim kompanijama.

U ime Fresh Estate-a, želim da vas ohrabrim da pokušate da postanete dio našeg tima ili da postanete naš partner, jer budućnost koju mi gradimo nema tanke zidove, a ni tanke šanse za prosperitet.

Srdačno,


Benefiti

 

Rad u pozitivnom okruzenju

 

Produktivan timski i individualan rad

 

Napredak u karijeri

 

Dodatne profesionalne edukacije

Imate pitanja?

Za sva pitanja možete nam se obratiti putem kontakt forme, telefona ili email-a na stranici Kontakt, a uvijek nas možete i posjetiti u našim kancelarijama.