Gradimo dom, Gradimo biznis, Gradimo Master Quart

Objavljeno: 12. avg 2020.

Novi koncept koji pomijera granice luksuza u novogradnji zove se Master Quart  i otvara novo poglavlje stanovanja u Crnoj Gori.

Kao rezultat vizije investitora, najluksuzniji stambeno-poslovni kompleks u Podgorici predstavljaće nesvakidašnji spoj vrhunskog kvaliteta gradnje, modernog stanovanja i nesvakidašnjeg komfora. 

 

master kvart prodaja stanova

 

U dizajn i izgradnju ovog kvarta ugrađuje se veliko iskustvo i značajna sredstva, prvenstveno sa željom da se – stvarajući jedan novi i drugačiji visokokvaliteni i visokofunkcionalni životni prostor – uspostavi i nametne novi i znatno viši standard u izgradnji stambeno-poslovnih kompleksa u Crnoj Gori i u građevinarstvu uopšte.

 

Stambene jedinice Master Quart

 

Isplaniran je svaki detalj kako bi za buduće stanare i njihove porodice bilo stvoreno mirno, komforno i sigurno okruženje i obezbijeđena udobnost i funkcionalnost životnog prostora na najvišem nivou.

Želja je investitora da im pruži mogućnost da se u jednom estetski ispunjenom, multifunkcionalnom i modernom ambijentu neometano posvete porodici i zaborave da se nalaze u novom srcu grada koje ubrzano pulsira u svom razvojnom ritmu.

Atraktivan u svakom pogledu, ovaj kvart će posjedovati više od 1000 stambenih jedinica, od kojih su trenutno na raspolaganju:

 8 Garsonjera

 21 Jednosoban stan 

78 Dvosobnih stanova 

25 Trosobnih stanova

 

primjer stana u master quart
Primjer jednog dupleks stana u Master Quartu, neto površina stana 107 m2

 

9 Dvosobnih dupleks stanova 

18 Trosobnih dupleks stanova

8 Četvorosobnih dupleks  stanova

 

dvosoban stan master quart
Primjer dvosobnog stana u Master Quartu, 84,14m2 sa terasom

 

kao i adekvatan broj poslovnih prostora, i garažnih mjesta na dvije etaže, uz obezbijeđen ulaz u kompleks iz više pravaca.

Pogledajte koje stanove u Master kvartu imamo trenutno na našem sajtu, a ukoliko vas zanima neka posebna nekretnina možete nam pisati putem kontakt forme u dnu stranice ili nas pozovite: +382 69 223 514

 

dugme pogledaj ponudu za master quart

 

Pored stanova tu su i poslovni prostori koje možete pogledati u istoj ponudi. Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za poslovne prostore, možete nam pisati.

Lokacija Master Quart

 

Lokacija je izuzetno dobro povezana sa ostalim djelovima grada i sa svim važnim gradskim sadržajima i u neposrednoj je blizini centralne shoping zone u Podgorici, rekreacionih i zabavnih sadržaja, ali i škola, fakulteta, banaka, institucija i sl. 

 

 

Nekoliko hiljada kvadrata zelene površine unutar i oko objekta, sa pažljivo odabranim tipovima nižeg rastinja, ukrasnog cvijeća i drveća, dodatno će doprinijeti kvalitetu života svakog stanara ovog kompleksa ponaosob, ali i ukupnoj kulturi stanovanja.

Pozovite nas:

 

Želite da vas pozovemo kako biste saznali više o Master Quartu i ponudi?

 

Ispunite kontakt formu i pozvaćemo vas!