Projekat „Riverside”- Prototip kvalitetnog stanovanja

Objavljeno: 17. jula 2020.

Da li ste čuli za „Riverside”?

 

Projekat koji smo svi čekali: Riverside. Lijep, prostoran stan sa mnogo svjetlosti, jedna je od stvari o kojima smo svi maštali barem jednom u životu. Ispijanje jutarnje kafe na prostranoj terasi uz pogled na zelenilo i grad koji se budi zvuči kao idealan način za otpočinjanje dana.

Srećom, takav objekat je u izgradnji dok čitate ovo. „Riverside” projekat je zasnovan na konceptu luksuznih stanova u samom centru Podgorice, koji su pri tome okruženi prirodom i zelenilom, što predstavlja sklop najboljih atributa oba svijeta – grada i divljine. 

Kako je projekat dobio ime? Ime projekta je zasnovano na jednoj od njegovih specifičnih karakteristika – zgrade će se nalaziti tik uz korito rijeke Ribnice.

 

projekat-riverside

Šta je zapravo ideja projekta „Riverside”?

 

Objekti „Riverside”, sa 49 stambenih jedinica (garsonjere, jednosobni i dvosobni stanovi), u dva objekta (A i B), iako izolovani od gradske vreve, u najbližem okruženju imaju sve kulturne, administrativne, komercijalne i rekreativne sadržaje koji su ključni za kvalitetan i funkcionalan život budućih stanara. U blizini se dakle nalaze:

 • dvije osnovne škole,
 • vrtić,
 • važne državne i lokalne institucije,
 • nekoliko gradskih parkova, 
 • izletište Gorica,
 • muzeji,
 • pozorišta, i sl.

Lokacija je izuzetno dobro povezana sa ostalim djelovima grada, jer izlazi na dva važna gradska bulevara.

 

Prikaz dvosobnog stana Riverside u Podgorici, prodaja stanova
Primjer jednog od Riverside stanova: Dvosoban stan D1

Da li vam se sviđa ovaj Riverside stan? Ovdje možete vidjeti više o stanu i pozvati agenta da se raspitate oko detalja.

 

Po čemu će Riverside stanovi biti drugačiji od drugih?

 

Neke od karakteristika koje izdvajaju ovaj projekat od drugih stambenih objekata su:

 • SPOLJNA BRAVARIJA: Okretno nagibni PVC sistem visoke mehaničke otpornosti, modernog dizajna, napredne zvučne izolacije i energetske efikasnosti.
 • UNUTRAŠNJA STOLARIJA: Duplo šperovana sobna vrata sa saćastom ispunom, i medijapanom u završnoj obradi.
 • ULAZNA VRATA: Sigurnosna, sa protivprovalnom bravom i metalnom podkonstrukcijom, sa furniranim medijapanom u završnoj obradi, bajcovanim u skladu sa dizajnom unutrašnje stolarije.
 • ZIDOVI I PLAFONI: Zidne površine su gletovane i farbaju se poludisperzivnim bojama.
Primjer jednosobnog stana Riverside u Podgorici
Primjer Riverside stana: Jednosoban stan J2

Da li vam se dopada ovaj Riverside stan? Ovdje možete pogledati više o stanu i pozvati agenta da se raspitate oko detalja.

Zidovi kuhinje i kupatila se oblažu keramičkim pločicama prve klase, italijanskog proizvodjača IMOLA, koje su većeg formata i laserski rezane. Plafoni u kupatilu su ravni i izvedeni od vlagootpornih gipsanih tabli sa ugradnom LED rasvjetom.

 • PODOVI: U dnevnoj sobi, trpezariji, spavaćim sobama i garderoberima je troslojni parket proizvođača „Tarkett“ ili slično. 

Na terasama je predviđena  keramika, namijenjena za vanjsku upotrebu, a podovi ulaznih i stepenišnih holova oblažu se granitnom keramikom, sa protivkliznim namjenskim keramičkim gazištima na stepenicama. Ispod podova ugrađuje zvučna i termička izolacija – Thermosilent membrana debljine 10mm, sa dodatkom za samogasivost.

 

Garsonjera u Rivierside objektu, primjer za prodaju garsonjere
Primjer: Garsonjera G3 u Riverside objektu u Podgorici
 • KUPATILA: Sanitarna oprema kupatila i WC-a, sa svim pratećim hromiranim slavinama, sifonima i odlivima evropskog proizvođača. Električni akumulacioni bojler (kapaciteta 50-80l) „slim“ verzija, je proizvođača „Ariston“ ili slično. 

U svim kupatilima predviđen je prostor za tuširanje, sa podnom rešetkom i  staklenim fiksnim paravanom.

 • KLIMATIZACIJA: „Multi split“ sistem, sa jednom vanjskom i odgovarajućim brojem unutrašnjih jedinica.

Svaki stan biće opremljen instalacijama koje odgovaraju gore opisanom sistemu i ugradjivaće se na inicijativu vlasnika stana.

Da li vam se dopada garsonjera na slici iznad? Ovdje može te pogledati sličnu garsonjeru i detalje, a možete pozvati i agenta ukoliko vas zanima garsonjera Riverside.

 

 

Zašto treba da odaberete „Riverside”?

 

Ukoliko se odlučite za Riverside, imate priliku da uživate u ambijentu izolovanom od buke i saobraćaja okruženim zelenilom, i pri svemu tome, blizu centru grada Podgorice.

Stanovi su na prodaju već sada

Pozovite nas:

Obezbijedite sebi komfor, zaslužili ste!

Primjer izgleda dnevne sobe u Riverside stanu
Riverside – prototip kvalitetnog stanovanja

Želite da vas pozovemo kako biste saznali više o Riverside objektima?

Ispunite kontakt formu i pozvaćemo vas!