Nekretnine Tivat - Raj na zemlji

Objavljeno: 25. okt 2019.

Kao agencija koja se već godinama bavi nekretninama u Crnoj Gori, donosimo vam još jedan razlog zašto da na Googlu kucate Nekretnine Tivat ili da najbolju ponudu pogledate kod nas.

Ukoliko planirate nekrentninu na primorju, u Crnoj Gori, prelijepe plaže su samo jedan od razloga zašto to i učiniti. Bilo da planirate nekrentninu za odmor ili za selidbu, Tivat nekretnine su savršen izbor. U skoro svim slučajevima su napravljene po najvisočijim standardima. Da ne pominjemo pogled koji će vam biti dostupan – to je već nešto nešto što se ne može platiti novcem.

 

nekretnine-tivat
Tivat, Crna Gora – izvor fotografije: flydubai.com

Povoljna Klima

Ono što je poznato jeste da u Tivtu preovladava mediteranska klima. Ali je značajno napomenuti i da su zime blage i kišovite, a ljeta vrela i pogodna za opuštanje na plaži. Takođe je važno pomenuti da se na ovako malom prostoru generalno osjećaju lokalne klimatske razlike i da je Tivat najsunčaniji grad Boke Kotorske.

nekretnine-tivat

Investicija za cijeli život

Mnogi su o Tivtu pisali kao novoj o francuskoj Rivijeri gdje dolaze strani investitori da ulažu baš u nekrentine. Cijene iz godine u godinu rastu, kako za zemljište, tako i za već postojeće ali i nove nekretnine. S toga, kad već kucate Nekretnine Tivat, imajte na umu da će vrijednost kupljene nekretnine ili placa varirati kako vrijeme prolazi. Zato investirajte u svoju budućnost tako što ćete kupiti nekretninu u Tivtu.

Znamenitosti u blizini

Tivat je jedna od najpoznatijih Super Jaht marina (Super-Yacht marina). Srednjovjekovni grad svjetske baštine, planinske staze i netaknute plaže su samo neki od razloga zašto kupiti raj na zemlji – Nekretnine Tivat. Porto Montenegro je u posljednjih nekoliko godina postao jedna od glavnih turističkih atrakcija. Tu je i Porto Novi koji sa svojom ljepotom donosi duh neke egzotične destinacije sa juga Francuske.

nekretnine-tivat
Porto Montenegro, Tivat, izvor fotografije: nautika-present.com

Ke nova? Kako to Bokelji govore

Kotor je samo nekoliko kilometara udaljen od Tivta, a na putu do tamo možete uživati u prelijepom pogledu. Samo 15 km od Tivta, imate priliku da posjetite neke od najljepših plaža Jadranskog mora. Tu su i okolne male plaže zaliva na samo 3 km .

Zanimljivost: Često ćemo u Kotoru čuti nepoznate riječi koju samo mještani i okolina mogu da dešifruju. Na ovom linku pročitajte interesantan blog o tome ,,Kako to Bokelji govore“.

nekretnine-tivat

 

Za one koje imaju plovilo

Marina u Tivtu je privlačna vlasnicima jahti iz razloga što je servis dostupan 24 sata i to besplatno, a benzinska stanica je oslobođena taksi.

Da li ste znali?

Ukoliko kupite stan u vrijednosti od 2.5 miliona eura, dobijate članstvo u ,,Yacht klubu’’ i ,,Klubu Vlasnika’’ gdje odmah imate pristup fitnes centru, teniskom klubu, sportskom klubu, otvorenom bazenu, noćnom klubu, privatnom salonu i restoranu.